50%
21980 ft 10990 ft
Megrendelni
potencianövelő kapszulák Az első biztonságos
eszköz, pénisz- és
potencianöveléshez
Erogan Pénisznövelő kapszulák Férfiassági győzelmeinek garanciája
Szakértő véleménye
„Immáron közel húsz éve segítek a férfiak összes korosztályának legfőbb férfiúi problémájuk – a potencia gyengülésében illetve teljes mértékű megszűnésében. Sokáig kerestem igazán hatékony és emellett biztonságos potencianövelő szert. Ép ilyennek bizonyult a «Erogan». Miután tanulmányoztam a laboratóriumi teszteléseket, kipróbáltam a kapszulák néhány reménytelen páciensemen – és egyszerűen elámultam! Teljes bizonyossággal állíthatom, a «Erogan» minden férfiből szexuális óriást csinálhat!”
Simánszky V.,
szexológus, MD
MI ÖN AZ ÁGYBAN OROSZLÁN VAGY KISKUTYA? Milyen gyakran sikít a gyönyörtől és karmolja az Ön hátát szexpartnere az ágyban?

A készítménykomponensek különleges kombinációja szabályozza az anyagcserét, ami serkenti a szervezet tesztoszteron hormonszintjét, az optimális számig növelve annak koncentrációját a vérben. A készítmény használata növeli a szexuális vágyat, javítja a merevedést, meghosszabbítja a szexuális aktust, és fokozza az orgazmust.

Kompenzálhatjuk persze komplexusainkat egy nagy terepjáróval illetve vastag pénztárcával. De egy szolid bankszámla segít abban, hogy a női közeledést követően ne féljen attól, hogy az esetleg kiábrándul önből?

A POTENCIAZAVAROK OKAINAK NAGY RÉSZÉÉRT SEMMIKÉPP SEM MI FELELÜNK, ÉS AZOK NEM TŐLÜNK FÜGGENEK:
 • Kor
 • rossz környezet
 • silány minőségű
  élelmiszerek és GMO
 • fertőzések
 • vitaminhiány
 • stresszhelyzetek
Mára a piac rengeteg pénisznövelő és merevedést elősegítő eszközt kínál. Egy részük nem hatékony, másik részük csak rövid távú hatást vált ki, mint a „Viagra” és olcsó utánzatai. Egy harmadik részük pedig egyenesen veszélyes, kipróbálatlan és nem engedélyezett termékek, melyek használata komoly egészségügyi gondot okozhat. De van egy megbízható és ellenőrzött készítmény is: a «Erogan»
pénisznövelő kapszulák
«Erogan»

Ez az egyedi készítmény, mely tömérdek klinikai vizsgálaton ment át, és bizonyította eredményességét, férfiak tízezreinek visszaadva erejét és önbecsülését.

Megrendelni
TEHÁT MI A «Erogan» TITKA?
A «Erogan» különlegesen szabályozza az anyagcserét, amely serkenti a szervezet tesztoszteron hormon termelését, növelve annak koncentrációját a vérben az optimális szintig. Napi használata lehetővé teszi a szexuális vágy megerősítését, erősíti az erekciót, meghosszabbítja a szexuális aktust, fokozza az orgazmust.
 • A Foeniculi termései (Fructus Foeniculi).

  elősegítik a természetes Tesztoszteron hormonszint növelését az emberi szervezetben

 • A gyömbér rizómák kivonata (Rhizoma Zingiberis Recens Extraction).

  Javítja az erek állapotát, segít helyreállítani a nemi szervek teljes véráramlását, oxigénnel telíti az ereket és normalizálja a vérnyomást.

 • Póréhagymagumó kivonat (Semen Allii Tuberosi Extractions).

  kitölti a szervezet cink hiányát, a fő elemet mely a tesztoszteron önreprodukciójához szükséges. A férfiszervezetben lévő cinkhiány a libidó csökkenéséhez vezethet.

A «Erogan» komponensei behatolnak a vérbe, és szabályozzák a férfiak kismedencei szerveinek vérkeringését, nevelve a pénisz méretét, ami így növeli a szexuális aktivitást és a merevedés beálltát.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Minden, amit tennie kell – esténként 28-30 napon keresztül a köldök köré kell kenni a kapszulák 30 percre.

Hosszú hatás:
3-6 hónap
HASZNÁLATI
JAVASLATOK:
 • gyengülő szexuális aktivitáskor
 • instabil merevedéskor
 • impotencia és csökkent mervedésnél
 • korai magömléskor
 • szexuális vágy alatti rendellenességkor
 • gyakori szexuális aktusok lehetetlenségekor
 • alacsony minőségű és mennyiségű sperma esetén
A «Erogan» ELŐNYEI
Könnyen kezelhető
Számos laboratóriumi vizsgálatok pozitív eredményt mutattak ki a férfiak 96%-án
Mellékhatásai nincsenek
Hosszú hatás – legalább hat hónapig
A 100% természetes összetevők garantálják az egészség biztonságát.
Kompatibilitás más gyógykészítményekkel
VÉLEMÉNYEK a «Erogan»-ről
Megnézni az összes véleményt
photo
András
28 éves
Soha életemben nem ittam, egyáltalán nem cigiztem, sokat sportoltam. És mindezt a „férfiasságom egészsége” miatt. Így negyven felett világossá vált, hogy ez nem elég. A barátom tanácsára, aki nem veti meg sem az alkoholt sem a cigit, kipróbáltam a «Erogan» kapszulák. És tudják, az eredmény jobb, mint az egészséges életmódtól.
photo
Dani
50 éves
45 vagyok. Nemrég megismerkedtem egy hölggyel, mely legalább 20 évvel fiatalabb. Féltem, hogy elszereti előlem egy korabeli temperamentumos srác. Tanulmányoztam a kérdést, és kipróbáltam a «Erogan»-et. Egyszóval, már egyáltalán nem érdeklik a korabeli srácok, így hogy a péniszem 23 centiméteres.
photo
Béla
45 éves
A hosszú házasélet során, kezdett unalmassá válni az a bizonyos házassági kötelesség. A feleségem ezt észrevette és megismerkedésünk évfordulója alkalmából, egy praktikus ajándékkal lepett meg – a «Erogan»-el. És igaza volt, ezután még érdekesebbé vált a dolog, pont, mint diákéveink alatt.
photo
Imre
35 éves
A «Erogan»-et egy hónapig használtam. A hatást már egy pár nap múlva érzékeltem. – állandó szex éhség, mint 20 évesen, ezen kívül felülmúlhatatlan gyönyör, és ami a lényeg – a feleségemnél is.
50%
21980 ft 10990 ft
RENDELÉSFELVÉTEL
Az Ön neve*
Az Ön neve*
Az Ön telefonszáma*:
(kóddal)
A termék ára:
999